AĞRI / MERKEZ - SELAHADDİN EYYUBİ ORTAOKULU

SELAHADDİN EYYUBİ ORTAOKULU

FIRAT MAH. 1051 SK. KARDELEN ANA OKULU BLOK NO 3 MERKEZ / AĞRI
Vizyon
1 - Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. 2 - İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek 3 - Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır. 4 - Ülkede “İLK” leri ve “EN” leri çıkaran okul olmak. 5 - Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesinde tercih edilen önder bir kurum olmak. 6 - Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır.
Misyon
1 - Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek. 2 - Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. 3 - Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır. 4 - Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen kurum olmak. 5 - Eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip eden böylelikle öğrencilerimize kaliteli eğitim sunan farklılıkları zenginlik kabul eden bir mesleki eğitim kurumuyuz. 6- Eğitimin yeniden tanımlandığı okul kavramını sorgulandığı günümüzde, eğitim alanındaki yeni yaklaşımları takip ediyor, “öğrencilerimize daha iyi bir eğitim imkânı nasıl sağlarız?” sorusunu sürekli olarak kendimize soruyoruz.
Ders Başlama Saati: 08:20 Ders Bitiş Saati: 15:30
1 ve 10 nolu halk otobüsü